top of page
Search
  • georgiybolshakov24

Hotarare Aga Deschidere Punct De Lucrul: Avantaje și Dezavantaje Pentru Firme



Servicii deschidere sau/și închidere punct de lucru PFA / I.I. online în toate județele. Completeaza formularul, atașează documentele necesare și noi vom întocmi și depune dosarul la Registrul Comertului.




Hotarare Aga Deschidere Punct De Lucrul




Termenul de depunere a documentelor privind deschiderea /inchiderea punctului de lucru este de 30 de zile de la data infiintarii sau de la producerea modificarilor, la organul fiscal in a carui raza terioriala se afla punctul de lucru.


Cel mai indicat atunci când dorești să îți muți punctul de lucru este să îl radiezi pe cel vechi, dacă nu vei mai avea activitate deloc acolo și să deschizi altul nou. Aceste două mențiuni, cea de închidere a punctului de lucru vechi și deschiderea celui nou, se poate face într-un singur dosar printr-o mențiune complexă ce trebuie depus la registrul comerțului.


Reinvent Consulting activeaza de peste 10 ani pe piata de consultanta juridica, fiscala si comerciala, oferind servicii complete de business : infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM, serviciul de gazduire de sedii sociale. si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.


Ca antreprenor, o dată ce afacerea ta începe să ia amploare, un pas firesc pe care îl iei în calcul este extinderea. Aici apare necesitatea unui sediu secundar. Pe lângă sediul social, anume locul principal în care se desfășoară activitatea ta, în funcție de activitate și disponibilitate, multe businessuri apelează la deschiderea unor puncte de lucru/sedii secundare în care să își desfășoare activitatea. Ce se întâmplă, totuși, în momentul în care din varii motive alegi să faci închiderea unui punct de lucru? Citește în continuare și află pașii, dar și costurile de închidere a unui punct de lucru la Fabrica de Firme.


Dacă la deschiderea firmei ai fost nevoit să depui acte și să faci mai multe drumuri, află că procedura de închiderea unui punct de lucru este una dintre cele mai simple pe care le poți face în cadrul ONRC (Oficiul Național al Registrului Cormețului), întrucât această mențiune nu implică foarte multe documente pentru a putea fi înregistrată. 2ff7e9595c


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Download da data de lançamento do zenless zone zero

Zenless Zone Zero: um novo RPG de ação e fantasia urbana da miHoYo Zenless Zone Zero: um novo RPG de ação e fantasia urbana da miHoYo Se você é fã de jogos de ação, fantasia urbana ou cenários pós-apo

Dolphin emulador 2.0 android apk

Dolphin Handheld Emulator APK: Jogue jogos de GameCube e Wii no seu dispositivo Android Se você é fã dos consoles GameCube e Wii da Nintendo, deve ter se perguntado se existe uma maneira de jogar seus

bottom of page